Gyakorlati oktatás:

Célunk az, hogy a lehető legrövidebb időn belül megszerezd a BIZTONSÁGOS VEZETÉSHEZ a gyakorlatot, és nyugodt szívvel engedjünk a sikeres vizsgádat követően a forgalomba.

Több, mint 20 éves oktatási tapasztalatunk a GARANCIA arra, hogy a kialakított gyakorlati oktatási rendszerben mindezeket a készségeket biztonsággal elsajátítod.

A gyakorlati oktatás célja az, hogy megtanuld:
 -a gépjármű kezelését,
                        -a forgalmi helyzetek felismerését és
          -a biztonságos közlekedést.

Azt, hogy ezt pontosan hány gyakorlati óra alatt fogod elsajátítani, előre nem tudjuk megmondani. Függ attól, hogy az elméleti anyagot milyen biztonsággal tanultad meg és a tanultakat milyen gyorsan tudod önállóan használni, gyorsan vagy lassabban válik készséggé a gépjármű kezelése valamint a forgalmi helyzetek felismerése.

Szeretnénk biztosak lenni abban, hogy közös célunk a fentiek elérése, ezért nálunk az oktatás során az alap- és pótórák díja azonos.

Ennek célja kettős:

szeretnénk, hogy ne kelljen az egekig emelkedő pótóra díjaktól rettegned, és ezért a kellő gyakorlat megszerzése előtt “megpróbálni” levizsgázni;
illetve szeretnénk, hogy biztos legyél abban, hogy csak a szükséges óraszámot fogjuk javasolni neked, mielőtt vizsgázni mész.

A jogszabályban rögzített feltételek:

A gyakorlati oktatást a sikeres elméleti vizsgát követően lehet megkezdeni. A sikeres közlekedési alapismeretek vizsga 2 évig érvényes, ez az idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy a gyakorlatot megszerezd és sikeres vizsgát tegyél. Amennyiben a vizsgázó ez idő alatt a vizsgákat sikeresen nem fejezi be, minden sikeres vizsgája érvényét veszti.

© Minden Jog Fenntartva - Flexi Autósiskola!

This website was created with Mobirise