Elméleti oktatás otthon! Válaszd az E-learninget, és villámgyorsan leteheted az elméleti vizsgát!

Tanuld meg az elméleti tananyagot kényelmesen otthon!

A jelentkezést és regisztrációt követően azonnal indul az elméleti oktatás, nem kell heteket várni a tanfolyamra.
28 óra elmélet tantermi oktatásban legalább 7 alkalmat jelent, amikor el kell menned egy tanterembe, és ha tetszik, ha nem, akármilyen fáradtan is 4 órán keresztül kell figyelned az oktatóra, aki egyszer mondja el a tananyagot, és nem tud a te tempódhoz alkalmazkodni. Lehet, hogy szájbarágós, lehet, hogy helyenként túl gyors… ez van :( Az oktatáson elhangzottakat pedig további időráfordítással otthon még sokat kell olvasni és gyakorolni.

Az E-learning oktatásban akkor és annyit tanulsz, amennyit szeretnél: 60 óra hozzáférést biztosít a rendszer az oktatási anyaghoz és a tesztekhez.  Ennyi idő persze nem kell ahhoz, hogy felkészülj a vizsgára. Az eddig vizsgázott tanulóink 15-25 óra közötti tanulással felkészültek, méghozzá kiemelkedő eredménnyel.Tudod, hogyan lehetséges ez? Azért, mert a tanulás, gyakorlás közben pontosan ugyanolyan felületen, ugyanolyan kérdésekre adsz válaszokat, mint magán a vizsgán.
Emellett lehetőséged van segítséget kérni tőlünk, ha valamelyik anyagrész nem pontosan érthető: jelentkezhetsz konzultációra, és segítünk, ha bárhol bizonytalan vagy, elakadtál.

Jelentkezz most, és villámgyorsan jogosítványt szerezhetsz!
Online jelnetkezés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*