Szerezd meg nálunk a jogosítványt!

Toyota_oldal_320

car_icon Célunk az, hogy a lehető legrövidebb időn belül megszerezd az elméleti ismereteket és a vezetési gyakorlatot, és sikeres vizsgát tegyél. A biztos elméleti tudás alapozza meg, hogy a gépjármű kezelését, a forgalmi helyzetek felismerését, a biztonságos közlekedés technikáját könnyen megtanuld.Több mint 30 éves oktatási tapasztalatunk a garancia arra, hogy a kialakított oktatási rendszerünkben mindezeket a készségeket biztonsággal elsajátítsd!
http://www.nkh.gov.hu/web/kozuti-gepjarmu-kozlekedesi-hivatal/

car_icon Csak a szükséges óraszámot fogjuk javasolni neked, mielőtt vizsgázni mész, és hogy ebben te is biztos legyél, a 30 órát és az 580 km elérését követően is ugyanannyi gyakorlati óradíjat fizetsz, tehát a pótóra nálunk nem drágább az alapóránál.  

car_icon A jelentkezést és regisztrációt követően azonnal indul az elméleti oktatás, nem kell heteket várni a tanfolyamra.
http://www.nkh.gov.hu/web/kozuti-gepjarmu-kozlekedesi-hivatal/

Jelentkezz most, és villámgyorsan jogosítványt szerezhetsz!
Online jelnetkezés

car_icon A gyakorlati oktatást több jól megközelíthető helyszínen tartjuk:

  • Budaörs-Budapest határában a Virágpiacon lévő tanpályán
  • Újpesten a Berda József utcában, a Magyar Autóklub tanpályáján
  • Zuglóban az Írottkő parkban lévő tanpályán

car_icon Választhatsz, hogy “váltós” (azaz manuális váltós) vagy “automata” (azaz automata váltós) autón szeretnél gyakorolni és vizsgázni, …vagy akár mindkettőn egyetlen tanfolyam alatt (Flexi Duó csomagunkkal erre is lehetőséged van)

car_icon Vezethetsz akár mindennap, hétvégén, vagy éppen háztól-házig: Személyre szabott oktatási csomagok segítenek abban, hogy a számodra leginkább megfelelő módon tanulhass és gyakorolhass

Azt nem tudjuk garantálni, hogy az első vizsgád biztosan sikeres lesz, nem lenne korrekt ilyesmit ígérni, hiszen sok szubjektív feltételtől függ a vizsga sikere.

Azt viszont garantáljuk, hogy a Flexi Autósiskolánál:

  • gyakorlott, türelmes oktatókkal, a lehető legkevesebb gyakorlati órával szerezhetsz jogosítványt
  • nincsenek rejtett költségek:
  • az óraszám emelkedésével a gyakorlati óra díja nem emelkedik, tehát közös érdekünk, hogy minél előbb sikeres vizsgát tegyél